Hjärtoperation nästa!


Jag är så lycklig!
jag ska få min efterlängtade operation!


älskar er!

image84


GO RED


Varje dag dör 50 kvinnor i sverige av hjärtsjukdomar, ska de vara så?
"Go red för women" är en internationell kampan som arbetar för att sprida kunskap om kvinnors hjärtsjukdomar samt samla in pengar till den livsviktiga forskningen.

därför hyllar jag kapahl och uppmanar er alla att gå till närmaste butik för att köpa någon eller alla av dem tre "go red klänningarna". jag ska definitivt köpa en, trots att jag inte passar i rött bara för att 50:- per såld klänning går oavkortat till förskningen kring kvinnohjärtan.

image81

gossip girl

all min kärlek till elin som öppnade upp denna fantastiska värld av skitsnack, bratar och avslöjanden. hur skulle mitt liv se ut utan detta? jag är som besatt av de, beroende. Gossip girl via länken så kan ni se alla intriger som är mitt nya liv. inte mycket till liv kanske ni tycker, men jo! de är så bra.

 image79
 
XOXO, you know you love me!

Hääään the gossip fan

världens bästa astrid 100 år!

image77

DET SNÖAR!

mysstämmningen bara växer innom mig. så fort jag såg den första flingan så ville jag bara lussebullar, dricka glögg och slå in julklappar!

wicked

Här är låten som vi skall uppträda med på hulekvällarna nästa vecka! vissa saker ärinte med när vi gör de tex de fåniga solot i mitten och vi börjar först när de säger "blond". himla bra låt måste jag säga, 100% musikal! de går inte att sitta still när man hör den, en himla bra video också måste jag säga.

många kanske tycket att jag passar bäst som "blond", men icke, jag ska vara häxa eller "grön" som vi kallas!



glöm inte heller att anmäla er på gratis generationen!

Gratis grejer!


anmäl er på http://gratisgen.se/?ref=82096
och få saker gratis, bra sida helt enkelt!


jag la honom i en låda som jag bar ut till bilen


bror min är nu ut flyttad. han bor där nu. den lilla student lägenheten på 28kvm kändes mycket större när vi burit in alla flyttkartonger och allt jox. jag vill också flytta hemifrån, få inreda en helt egen lägenhet för att sen bo där.

nu blir det sängen och film resten av dagen. projekten orkas inte med en dag som denna.
Jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar är inte gjorda för mig


häään

RSS 2.0