If I Don't Leave Today, Then I Might Be Here Tomorrow

Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, men jag tänkte ändå att jag skulle uppdatera bloggen lite. ris och ros till svt kanske skulle sitta fint?

RIS
  • Hela historien om Hans Mosessons eventuella deltagande i "på spåret" e ju bara fånig. enligt svt så får han inta vara med eftrsom de skulle ses som reklam för ica. men seriöst! jag håller med hans, man får väll för fan hålla isär och Hans moseson. ELLER HUR?
  • och sen så e andra avenyn en skit serie!

ROS
  • svensson, svenssons comback e ju fantastisk! älskar den!
  • sen så har vi ju de här med barnprogram. de senaste åren har det ju bara gått utför. visst, jag kanske låter som en kärring på 73 bast när jag säger så, men de e sant! men nu så har svt skärpt till sig, tagit sig i kragen så att säga. förbättringen är total, dem har nämnligen börjat sända "FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFATER" igen!!! ojojoj, jag säger då de.


ta er en titt på dessa program på svt.se/play

Häääään


idol testet på veckorevyn.se


TEST: Har du "Idol"-koll?

DU FICK 15 POÄNG AV 15

Wow! Du älskar "Idol" och har följt alla säsonger, eller har du till och med varit med själv? I vilket fall ? det du inte vet om "Idol" är inte värt att veta alls!

 



Daniel Karlsson, idol 2007!


När jag såg den allra första auditionen med Daniel Lindström 2004 så sa jag direkt till mamma att de blir han som vinner idol, och tänkt så rätt jag hade!
I år blir det en upprepning, men i år så blir det Daniel Lindström utan Daniel Karlsson som vinner,
daniel som daniel så att säga.

Daniel Lindström 2004

Daniel Karlsson 2007


hään

jag kommer aldrig komma ikapp tiden.

jag förstår inte hur tid kan varieraså, vad är skillnaden på tid och tid?

om man tar västtrafik som exempel så är deras minuter olika långa beroende på hur många dem är. när man står där i ösregn så är tre minuter lika lång tid som 10 vanliga. men däremot så är fyra minuter oavsätt väder alltid jätte korta. som max 2 vanliga minuter.
konstigt de där... som sagt jag kommer alldrig komma i kapp tiden, men den kommer i kapp mig!


en vimsig, fundersam konstig, utmattad hannah

_________________________________

image50

minisar, ett vinnande koncept

Efter en god middag så bjuds de alltid på kaffe i mitt hus. Tänk er en utmärkt espresso med ett fantastiskt tillbehör. De är egentligen ingen nyhet, dem har funnits ett bra tag nu, men de är aldrig försent att tipsa om något bra!

Därför vill jag tipsa er om "Magnum after dinner", en underbar liten vän en fredags kväll! kaffe och magnum glass kan aldrig slå fel, eller hur? men glassen blir ofta lite för mycket efter en riktigt god middag så därför finns GB:s Magnum after dinner, små magnum snacks i en ask om 10. helt perfekt!
image49


Häään the big icecream fan!



its a heartache, nothing but a heartache

"A BAD HEART DAY" kan bara botas på ett sätt. med sömn, sömn, sömn och sömn. men innan jag kryper till kojs så vill jag tipsa om mitt nya favort te:

image48

image47


vanilj och ananas ger en söt smak av sommar och lycka. de piggar upp i höstmörkret!


Haan

SodaStream vs Wasser maxx


nu har min familj efter år av tjat från min sida gått och blivit med kolsyremaskin. jag tror att det var julia som hjälpte mig att peta in sista stenen i väggen i tisdags innan duga. de var då vi lyckades övertala mamma. tack för detta julia!
så igår slog vi till efter många prisjämförelser så körde jag mamma och pappa till vår nyfunne kärlek mediamarkt
för att köpa en kolsyremaskin. men den stora frågan var ju då orginalet sodastream eller den tyske kopian Wasser maxx?

SODASTREAM



WASSER MAXX



efter mitt utlåtande så blev det en wasser maxx! enligt mig så har wasser maxxen en snyggare design, smalare och smidigare än soadastreamen, men de är ju förståss en smaksak! så nu sitter jag här med mitt sodastream wassermaxx vatten i högsta hugg!


häään

The BIG "bad hair day" problem

Situationen 1: du sitter på en buss och är lite fundersam över vart du ska gå av. Hållplatserna ropas aldrig ut i högtalarsystemen och du är på väg till ett ställe för att träffa en van. du har varit där en gång förut, men du vet inte riktigt hur de såg ut där du ska gå av. Men du tittar ut genom fönstret och de enda du ser är blurr. din första tanke är HJÄLP! Man ser inte ut!

Situation 2: du sitter på din gamla vanliga buss som nu mera har blivit en stombuss(!). När du åker förbi kapellplatsen så är du lite fundersam över hur några andra linjer går nu när västtrafik har möblerat om i kollektivtrafiken. så du tittar ut för att ta dig en titt på hållplatserna men du ser dem bara i någon sorts dimma, ett suddigt universum, precis som när man tar på sig pappas, alldeles för starka glasögon.

så, vad har dessa två situationer gemensamt?
- jo, det är så fantastiskt jätte suddigt och eftersom någon med fett hår har suttit och lutat sig mot rutan.
FUNKY FRESH!


hään

Ordning och Reda 2008

Precis som en prenumeration så får jag en ordning och reda kalender varje jul. men redan nu har de nya kalendrarna för 2008 kommit ut i butikerna! här följer ett smakprov:

Traditionell väv

Klassisk väv kommer i glada färgerna röd, grön, gul, turkos, orange, lila och svart. Gifter sig bra tillsammans med skrivboken ?Happy? och de mönstrade bokmärkena ?Lucy?. Dessa finns både som inbundna och med wire-o.

Designa utseendet själv
Own cover är kalendern där du själv designar fram- och baksida efter tycke och smak. Med ett fotografi, kort eller en bit tapet kan du enkelt vara kreativ med din kalenders utseende.

Lyxigt med läder
Skinnböcker har blivit en succé hos ORDNING&REDA. I år finns tre olika storlekar av dessa kalendrar och färgerna trendig orange, klassisk röd, intensiv grön, svart och vit .

Källa: www.ordning-reda.com


Häään

NK details goes fabulous



Ett nytt namn och en ny portal.
NK Details breddar sina vyer och lanserar idag sin nya webbplats på www.abfab.eu.
For the absolutely fabulous


På den nya sajten kan man bla köpa en "sista minuten present" till någon man tycker om, men missat. ABFAB's "Från mig till dig" är en tjänst som inne bär att man beställer något från deras fina utbud som levereras dagen efter din beställning, lätt och behändigt med en personlig hälsning från dig!


Häään

 

Romeo och julia, Stadsteatern Göteborg

image23

Romeo och Julia
Denna gripande kärlekssaga utspelar sig i en nära framtid på en plats där våldet tagit över. En värld utan plats för människor eller mänskliga defekter. En värld där pengar och makt är det enda som betyder något. Två härskande familjer, Montagues och Capulets, har skapat ett samhälle i krig. Deras hat är på väg att tas över av de unga. Denna värld utmanas plötsligt: Romeo på väg mot vuxenhet möter den livsbejakande Julia. Deras nedärvda fiendeskap bara ökar kärlekens styrka och de bryter sig ut som två fria själar och skapar en egen värld. Efter deras enda natt tillsammans bär den nya dagen ett dödligt hot. De erövrar sitt öde under en stjärna i natten. Istället för att leva döda, är de beredda att dö fulla av liv. Möt Shakespeares älskade tragedi i en spännande nutidsversion och regisserad av Maria Löfgren som senast iscensatte Jösses flickor - Återkomsten på Stockholms Stadsteater. I titelrollerna ses Emelie Jonsson, senast aktuell i komedin Lilla Livet på Göteborgs Stadsteater och Jonatan Rodriguez, välbekant för en större publik genom sina roller i TV-serierna Tre kronor och Saltön. Föreställningen fylls med musik från bl a Håkan Hellströms repertoar.



Hannahs Komentar:
förväntansfull och fortfarande i extas sedan jag såg "rosens namn" på stadsteatern för över ett år sedan tog jag plats i salongen. trevligt bemötande av skådespelarna redan i dörren in vilket är mycket ovanligt, men fantastiskt trevligt!
så började de då. En Presentatör inledde föreställningen med att fantastiskt tal. han lyckades alltis slänga in roliga komentarer då stämmningen behövdes livas upp (eftersom detta var ett genrep så tog saker och ting, bla klädbyten, lite längre tid än planerat). men han lyckades lyfta dessa stunder på ett makalöst sätt så jag hoppas nästan att de skriver in dem i manuset innan premiären på fredag.
jag hade inte läst någonting om föreställningen tidigare så jag hade ingen arning om att musiken skulle bestå av ca 98% håkan låtar! (detta gjorde mig lycklig och jag såg de hela som en uppvärmning inför fredag).

Rollista

Anna Bjelkerud, Romeos mamma
Ralph Carlsson, Julias Pappa
Eric Ericsson, Presentatör och betjänt
Christer Fjällström, Romeos pappa
Bahador Foladi, Romeos kusin
Mia Höglund-Melin, Romeos kompis
Carina M Johansson, Julias amma
Emelie Jonsson, Julia
Lisa Lindgren, Julias mamma
Thomas Nystedt, Präst
Anna Persson, julias kompis
Jonathan Rodriguez, Romeo


TIllsist mitt Betyg : H H H H H


Hään




upprännsning och uppoffring


Jag lämmnar allt jobbigt och tråkigt, allt surt och tråkigt. jag ränsr ut alla onda, gnälliga tankar för att bli de som kallas "en ny människa" särkillt ny tror jag väll inte, men kanske en smula lyckligare. oavsätt vad eller hur jag gör så vet jag att alla stenar kommer att falla från mitt hjärta på fredag kväll, så fort håkan intar lisebergs storascen så släpper det.




 



Häään


so, you´re alone again?

tidig morgon. J ska tävla så jag måste få upp henne, få mat i henne och få iväg henne.
nu är det gjort.
ensam med joshua dånande ur högtalarna med en latte och en bake up fralla. en ny dag med hösten som insperation. solen sken igår, men den finns inte idag. vi har utrotat den. detta inlägg må låta deppigt, men ack så fel. de enda som sörjer mig är den bristande kärleken, men vad spelar de för roll? man akn leva utan den. om du bara ville hålla min hand då ovissheten tar mig i sin famn. imorgon ska jag till shalgrenska. jag ber för allt i världen att dem hittar något nu så att i kan göra något åt skiten. ta bort hjärtat gör vad ni vill, bara jag slipper de här. som sgat, jag e inte bitter, inte deppig, sur eller arg. besviken på läkarkåren skulle man kunna säga. eller på min egen kropp kanske? varför har den svikit mig så här?

för att pigga upp detta griniga morgon inlägg så ville jag visa dessa fantastiska frimärkerna posten goes fashion.


min kärlek

Häään

RSS 2.0