i´ve got a handfull of words, but i put em in my pocket.

det är svårt att få ner allt utan att avslöja allt. tankarna flyger förbi. och där, mitt i ett virrevarr av tankar som krockar och kolliderar står jag. är det mina tankar, vad tänker jag, varför tänker jag?
konstigt nog så har inte mina tankar följt mig och mitt innersta de senaste. jag har gett upp allt hopp på sommar, allt hopp på sol. i min värld så finns bara solen utomlands, utan räckhåll, i kenya. i mina tankar så kommer solens strålar inte att nå mig fören i december/februari, om ens då. jag hoppas på regn, totalt ösregn så att jag med gott samvete kan sitta inne, med en stor kopp te, tofflor, mjukisar och filtar framför en förtsägbar amerikansk tonårsfilm. här vid fönstret känner jag doften av vintern som väntar runt knuten.

Och vad vet du om kärleken?
Förrän du förgäves hatat den...
Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna?
För kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva...


Hään

omstart

det känns som om sommarlovet slutar för andragången på en vecka. en lång helg med en touch av solsken, kökstjänst och mycket vila på minner om sommarlov. men nu ar det skola för hela slanten! en ny kurs startar i morgon, nutida konst. jag vet inte vad de innebär men de låter kul. jag skall också göra ett besök hos syon för att se vad jag behöver för kurser inför framtiden. jag har ju ihela mitt liv velat bli designer eller arkitekt men eftersom mitt sinne för matte är svagt så har jag fått överge dessa tankar och istället så har juridik lockat. så därför ska jag ta mig en funderare över vilka kurser som är bäst att läsa. rättskunskap vore smart antar jag men då får vi se hur de blir med engelska C. ja ja, bekymren sparar jag till morgondagen.

ett "godnatt sms" gjorde mig glad även denna kväll. tack!
många tankar pendlar mellan sverige och kenya och jag hoppas att pia kommer och pratar med oss om den fortsatta POJ turnén snart!


All min kärlek // häään

always be sunnyside up


Projektplanen är klar, färdig, finito!
in lämnad igår. lycka, lycka, lycka!

härligt! detta innebär att jag är ledig både idag och på måndag samt att jag klarat av en tredjedel av arbetet! självklart så var detta den minsta delen av dem tre, men vad gör de när de klingar så fint i mina öron!



en önskan...


Ge mig en vacker sten
dock inte vackrare än
att jag kan beskriva dess skönhet.
Ge mig en kärlek
dock inte större än
att jag kan besvara den.

Ge mig glädje
Dock inte större än
att jag kan glädjas åt den.
Om de ej lyckas
ge mig en sorg så stor
att all tanke på räddning
är omöjlig

...

 


 

 




Jag önskar mig sommar till jul

eftersom sommaren fortfarande fegar så här i mitten av augusti så antar jag att jag får önska mig sommar i julklapp. kanske kan den komma i december/januari istället, som kompensation för juni/juli/augusti 2007? ja tack, de tycker jag! trots att termometern visar på20-23 grader så ser det inte särskillt lockande ut utomhus. jag tror nog att jag gör bäst i att sitta kvar här inne. regnet börjar väll ösa när som helst antar jag.

       
jag tog mig en svång förbi stadsbiblioteket idag med anna och nadja. jag hittade ett helt gäng cd skivor som jag lånade för att lägga in på min ipod. lite ny musik piggar alltid upp! på tal om musik så har jag, precis som sofia trasslat in mig i de årliga håkan nätet. håkan du är min sommar, du är min musik du är kärlek. Jag tänker alltid på dig i april. det är ju du som gör min sommar i vanliga fall, men eftersom denna sommaren har varit som den har varit så har jag inte lyckats få in den riktiga kännslan, men nu kommer den, jag känner att den är på väg!

20 augusti med en doft av sommarregn

ja nu är skolan här. när jag tänker tillbaka så inser jag att sommaren aldrig varit här, så kanske är det därför jag inte sörjer att skolan har börjat igen. och kanske är det därför som jag har längtat efter att skolan skall börja och att hösten ska komma. eller så har de kanske bara slagit slint i huvudet på mig. dett har ju aldrig hänt. jag älskar ju sommaren, den är mitt allt. trots detta så har jag suttit här sedan i juli när jag kom hem från lyckebo och längtat efter hösten och vintern. men på tal om den icke-existerande sommaren så fick jag idag en liten hint om att den fortfarande existerar. på väg hem så kännde jag doften av sommar. de hade just börjat regna när jag klev av bussen, och regn har ju iförsig blivit vardag denna sommar. men detta regn var annorlunda. det var äkta sommar regn. den varma doften av fuktiga gräsmattor, våt asfalt och blommor är oslagbar! så vackert på något sätt. fantastiskt. trots allt regn denna sommar så har jag saknat doften av Sommarregn.


april i augusti

Ösregn blir till sol som blir till åska som blir till regn som blir till drivis som blir till vansinne! jag blir knäpp av detta väder, kan de inte bara bestämma sig någon gång! jag förstår inte vart allt regn kommer ifrån! självklart så vet jag hur regn blir till, men varför? varför måste allt hamna här, hos mig? just nu är det sol, men regnet är på väg hit, jag ser ett "vädersträck" ute på gatan. utanför fönstretär det tort men tio meter bort regnar det. fascinerande må jag säga. synd dock att kameran inte finns här...
... men men, jag ska snart dra mig i villket fall. tänkte se ett avsnitt av vänner innan jag går bort till johan och emma för att prata om bröllopsfesten i morgon. de ska bli riktigt trevligt. jag får ju också träffa hanna och cissi vilket gör de hela mycket, mycket trevligare =)

så helgen är fullbokad och sen bär det av mot skolan. men jag ser faktiskt fram imot att börja igen. min att göra lista (mest för att jag själv inte ska glömma det...)

  • Fredag ska jag träffa johan och emma för att prata bröllopsfest.
  • Lördag ska jag jobba på johan och emmas bröllopsfest.
  • Söndag - konfirmation för läger tre och så tävlar julia i stonehill-games (oerhört fånigt namn, jag vet men de heter så eftersom tävlingarna äger rum i stenkullen...)
men som sagt, jag ska inte sitta här och slösa tid, jag ska se ett avsnitt vänner innan jag går!

all kärlek

hään
 

Om och om igen...

...ger du mig en tro på kärleken!

ännu en ny blogg. får se hur länge jag orkar hålla fast vid denna. nu har jag iallafall gjort en egen design vilket var ett av de största skälen till att jag övergav min förra blogg till noggen. nu vet jag äntligen hur man gör för att få en fin blogg! fantastiskt, eller hur?

image9

Precis hemkommen från en tur på vägarna kring göteborg och mölndal. tänk att de kan vara så kul att köra bil! helt fantastiskt. jag har kört idag, ska köra i morgon och övermorgon och dagen efter det! =) tja, kanske är jag fixerad men det är så kul!


nu är det matdags!

all kärlek // Häään

Hej

om och om igen. en ny blogg, en ny start. ojoj, må detta sluta väl!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0